Gebruiken Riverty achteraf betalen met Sinterklaas

Sinterklaas komt binnenkort naar Nederland! En dat betekent dat Riverty een nabetaling met hem zal hebben. Dit is hoe het werkt:

Als je tussen 1 november en 6 december €50 of meer uitgeeft bij een deelnemende Riverty-winkel, ontvang je van Sinterklaas een nabetaling van €5. Dit kun je gebruiken om cadeautjes te kopen voor je familie en vrienden, of om jezelf te trakteren!

Om gebruik te maken van deze nabetaling hoeft u alleen maar uw kassabon te tonen bij de kassa wanneer u uw aankoop doet. De €5 wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag.

Dit aanbod is geldig bij alle Riverty-winkels in Nederland. Dus begin nu met winkelen en geniet van wat extra besparingen deze feestdagen!

Als je ooit tijdens de feestdagen in Nederland bent geweest, weet je dat Sinterklaas een enorme deal is. En als je op zoek bent naar een manier om je kinderen (of jezelf) geweldige cadeaus te geven zonder een fortuin uit te geven, dan is Riverty achteraf betalen de manier om te gaan.

Met Riverty kun j Riverty winkels e je aankopen betalen nadat je ze hebt gedaan, wat betekent dat je het geld niet vooraf hoeft te betalen. Dus als je van plan bent om voor de feestdagen inkopen te doen bij een van de vele Nederlandse winkels die deelnemen aan Riverty, maak dan gebruik van deze geweldige service.

Sinterklaas komt naar de stad en Riverty heeft de perfecte manier voor u om het te vieren! Met onze achteraf betaaloptie kunt u genieten van al het plezier van de feestdagen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw budget. Doe gewoon je aankoop nu en betaal later, rentevrij. Dus wacht niet, begin vandaag nog met winkelen voor dat perfecte vakantiecadeau!

Geen
Maak een blogartikel: Geen
Blog Tags: Riverty achteraf betalen,Sinterklaas
Blog Afbeelding: test.jpg
tags : riverty-retrospectieve-betaling, sinterklaas

Op zoek naar een leuk cadeau voor Sinterklaas? Waarom niet met Riverty achteraf betalen? Met Riverty kun je gemakkelijk en snel je aankoop betalen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over rente of kosten. Dus waar wacht je nog op? Probeer het vandaag nog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader